Dansk fiber blog

Jeg har leget med tanken om at sætte en dansk blog op sammen med en lille netbutik til mit overskudslager. Det bliver ikke en kopi af denne blog med alt mellem himmel og jord, den vil heller ikke blive opdateret så ofte med mindre det vælter ind med brugere(!).

Det hele ligger lokalt på vores egen server som et lille eksperiment, så svartiden er måske ikke hvad man er vant til ude på det store WWW, vi ved det ikke! Så jeg inviterer hermed til test og feedback: www.farvehytten.dk

Egentlig ville jeg vente med annonceringen til der lå lidt mere indhold, men så sker der det ene, og det andet og tiden går, og så får jeg heller ikke lagt noget på fordi jeg jo ved at der ikke er nogen som ser det.

SÃ¥ nu ser vi!


uk This is an announcement of my new Danish website with a small shop for surplus production. You’re welcome to have a look, but I won’t be translating it. Possibly I’ll put up stuff for sale in here as well unless it grows enough to reopen my Etsy store. Any suggestions on that front? (when I began the draft for this post I probably knew what I meant by that question, now I don’t, but I’m going to leave it in case somebody else does)

Save

Save

5 thoughts on “Dansk fiber blog

  1. Lekkert! Nydelige stoff og garn, heldigvis ingen priser så jeg kunne styre unna fristelsen. (Ingen pris = dette garnet jeg ikke råd til). Veldig spennende, din heste-yin/yang er da fantastisk.

    1. Tak! De ting som ikke har priser er bare udstilling, ikke salg, jeg har kun haft tid til at lægge 1 vare i butikken endnu.

        1. 😀 Faktisk blev jeg inspireret af dig til at tænke pÃ¥ hvilke af mine egne ting jeg kunne tilbyde til salg, som jeg ikke har brugt endnu, jeg kan jo bare spinde og farve noget mere! Hvis nogen kunne blive glade for det, er det jo skønt.

Add a comment: