Activity?

So I promised this would be knit-week and then I haven’t had any more show and tell here. Such is life. I did knit, but not as much as I hoped. To prove that I have indeed been doing something, I’ll share my tada! list with you:

skammel1 skammel2

 1. Got the plant dyed yarns out and started on the first planned project – using the oldest ones since the new ones really should sit until next year so I can see how much they fade in storage.
 2. Finished priming one of my homemade sketchbooks, working away on the others, one 2/3 done, one just started.
 3. Started doodling in the sketchbook.
 4. Did some painting 2 days in a row even.
 5. Read some books, some nonfiction as well as “The Sunne in Splendour” by Sharon Perman
 6. Walked the dog in the forest quite a lot, as per request. AND tested the pocket camera I was given.
 7. Started spinning some fiber I dyed last summer, just recreational spinning, no project in mind. Another one lined up for a challenge.
 8. Made a few stencils out of laser transparencies which I was given a whole package of (100). The circular cutter came in handy among other things!
 9. Baked swedish buns “rågsiktskakor”. Yum.
 10. Woven almost half of the ends on my sweater dress and wore it.
 11. Decluttered my desk.
 12. Found a foam block and the fiber that I wanted for some needlefelting.

skov2 skov1

skov3 skov4

Aktiviteter

Jeg havde jo lovet at holde strikkeuge, men det er ikke meget jeg har fået rapporteret her. Jeg har strikket en smule, men ikke så meget som planlagt. Så nu vil jeg i stedet kede jer med ugens tada! liste, ikke at jeg holder op i weekenderne, men jeg trænger til at lige huske hvad jeg egentlig har nået.

 1. Rodet lidt i mit plantefarvede garn, taget et par nøgler frem til mit første planlagte projekt og strikket nogen prøver.
 2. Færdig med at grunde den ene af mine hjemmekogte notesbøger, 2 mere på vej.
 3. Skriblet en smule i bogen.
 4. Malet en smule, endda 2 dage i træk.
 5. Læst et par fagbøger færdig og et par romaner, “The Sunne in Splendour” af Sharon Perman og “Taxo Luma” af Lars Muhl (meh).
 6. Taget på hundeture i skoven og testede det brugte lommekamera jeg har fået.
 7. Begyndt at spinde noget BFL jeg farvede i sommer, ikke med noget særligt formål, bare afslapning. Og fundet mere uld frem til en udfordring på Ravelry.
 8. Kreeret skabeloner af overhead folie som jeg fik forærende, cirkelkniven kom lige til god anvendelse igen.
 9. Bagt svenske “rågsiktskakor”.
 10. Syet nogen af enderne på min sweater, damn det er kedeligt….
 11. Ryddet op på mit skrivebord.
 12. Fandt en skumblok og de fibre jeg vil bruge til mit første nålefilteprojekt.

11 thoughts on “Activity?

 1. Nåh, du får da også udrettet noget, det er mere end 1 projekt pr. dag 🙂 Sjovt du skriver om nålefiltning, det er også et af de emner jeg skriver om i dag. Du kan glæde dig, det er morsomt – men pas på fingrene. Spinding og flere ture i skoven står også på min mentale liste, men det er ikke blevet til noget endnu 🙁

  1. Ja, det blev alligevel til mere end jeg troede, da jeg lige fik gjort regnskabet op! Det er jo herligt. Meeen, jeg bliver nok nødt til at se på noget støvsugning i morgen. 😉

 2. Jeg kan godt se ideen med TADA lister !
  Du godeste hvor har du noget meget !
  Og mange forskellige ting- du breder dig over mange spændenede områder – herligt. Håber du viser billeder af noget af det.

  1. Det er skønt med mange interesser, sådan har jeg altid haft det. Sprog, billeder, have, dyr, natur, bøger, listen er uendelig, ambitionerne ligeså – og deri ligger faren, for jeg får ofte spredt mig selv for tyndt, min koncentration blæser rundt og jeg får lavet ikke ret meget af en hel masse. Men det er så svært at vælge noget fra. Det kræver virkelig selvdisciplin at være en drømmer, og det har jeg ikke altid.

   Billeder kommer af diverse ting efterhånden som de rent faktisk bliver færdige. 🙂

   1. Jeg kan godt fornemme, du er en kvinde, der har gang i mangt og meget og det synes jeg er vildt spændende og meget inspirerende.
    Jeg har en lille snert af det samme…Altså mange interesser og lyst til nye- men har de senere år, mere eller mindre bevidst valgt fra, fordi jeg følte jeg gabte over alt for meget. ved dog ikke om det var klogt..men det var det sikkert:) Og man har heldigvis altid muligheden for at ændre på sit liv, ikke sandt 🙂

    1. Det kan være meget stressforstærkende, hvis man ikke forstår at strukturere og bremse lidt op, har jeg måttet sande. Men jeg tror, at det ikke handler så meget om, hvor travlt man har, men hvordan man tænker om sin travlhed. Jeg forsøger at finde balancen…

 3. I haven’t translated the other comments so sorry if this says the same thing again…But WOW, what a great list of achievements Pia. I am impressed – painting 2 days included! Those photographs are beautiful too. Lovely post. I am inspired. Philippa

  1. I was quite impressed myself, LOL. It’s good to make these lists once in a while when I have days when I feel like I’ve accomplished nothing. Or weeks. 😉

Add a comment: