Watermark 2

Trying today to incorporate my logo without getting a huge watermark, and testing it on various backgrounds.

As well as sneaking up on my intent for my homeschooling, loafing around in Photoshop, while not exactly studying it. But I will. Equal measures of play and reading is a good mix I think.

MotherOwl says the font is quite how she sees me as a person, so perhaps I’ll stick with it. But I suddenly began to wonder why I’d made the first C a capital letter, since it’s a URL. So now I’ll have to go check whether it looks better all lowercase.

ahorn maple

6 thoughts on “Watermark 2

 1. Hvordan laver du egentlig de der seje vandmærker? Tak for tilliden – og egentlig – behold dog det store bogstav, så vidt jeg ved, er nettet “versal-blindt” 😀

  1. Det nemmeste er at arbejde i lag. (det fungerer fuldstændig som havde man flere billeder på transparenter og lagde dem ovenpå hinanden) Så laver man vandmærket på et gennemsigtigt lag over billedet, og kan så styre om det skal være delvis gennemsigtigt.

   Jeg laver så helt enkelt en fil hvor der bare er et vandmærke på et gennemsigtigt lag, og det kopierer jeg så ind ovenpå hvert nyt billede. Det kan gøres vha en lille makro-kode i Photoshop.

   Mit gamle mærke er lavet som en “pensel”, så jeg kunne male det på med musen med et enkelt klik. Men det kræver at man er sikker på hånden og/eller at man kan finde sin digitizer til tegnepladen.

   Selve heste-logoet har jeg lavet i sin tid i vektorgrafik (det kan skaleres uendeligt op og ned uden at miste kvalitet eller blive takket). Det kan jeg så importere og gøre lidt forskelligt med.

   Var det for nørdet? Hvad bruger du selv til billedbehandling?

   1. Lettere nørdet (læs: Det … øhh … jeg forstår ikke så meget 😉 ) Jeg frsøger: Du har et lille billede af dit cvandmærke i gennemsigtigt liggende i en folder, og det lægger du så ind ovenpå ethvetr billede – er det rigtigt?
    Jeg har kun det gratis PhotoScape, der egentlig tjener mit behov, men dine vandmærker er seje. Det er netop det transparente look, jeg synes er sejt. Jeg må vist lege lidt mere. Men først må jeg opfinde mit logo.

    1. Jeg kender ikke Photoscape, men hvis det kan arbejde i lag, burde det kunne lade sig gøre.

     Men ja, jeg lægger et billede ind ovenpå et andet billede. Og jeg kan så automatisere det til et tastetryk, så jeg ikke skal ud og “hente” logobilledet hver gang.

     1. Det virker bare ikke 🙁 Og jeg er for nærig til at købe et program, jeg ellers ikke har behov for, bare for at kunne lave vandmærker.

     2. Det var ærgerligt. Der er sikkert andre gratis programmer som har lag (Gimp, måske? Men jeg synes det er langhåret at arbejde med), men når ikke du har behovet i øvrigt, så er det lidt træls at skifte.

Add a comment: