27 thoughts on “Life should be touched, not strangled

 1. Det fik mig til at tænke på dette her søde vers, som nogen fortalte mig om, da jeg fik nummer 5 🙂

  Nyd solen i dag!

  Song for a fifth child

  Mother, oh Mother, come shake out your cloth,
  Empty the dustpan, poison the moth,
  Hang out the washing and butter the bread,
  Sew on a button and make up a bed.
  Where is the mother whose house is so shocking?
  She’s up in the nursery, blissfully rocking.

  Oh, I’ve grown shiftless as Little Boy Blue
  (Lullaby, rockaby, lullaby loo).
  Dishes are waiting and bills are past due
  (Pat-a-cake, darling, and peek, peekaboo).
  The shopping’s not done and there’s nothing for stew
  And out in the yard there’s a hullabaloo
  But I’m playing Kanga and this is my Roo.
  Look! Aren’t her eyes the most wonderful hue?
  (Lullaby, rockaby, lullaby loo).

  The cleaning and scrubbing will wait till tomorrow,
  For children grow up, as I’ve learned to my sorrow.
  So quiet down, cobwebs. Dust go to sleep.
  I’m rocking my baby and babies don’t keep.

  1. Meget sødt og rigtigt! Jeg har været ude at cykle i dag, gisp! Kun 5,5 km, men det er jo ligesom mere end 10 år siden sidst, op og ned af bakke hele vejen. Er spændt på, om jeg betaler i morgen, men ponyen havde øjenbetændelse, så jeg måtte jo hente noget at dryppe med.

   1. Jeg tror også at jeg vil låne digtet til min blog. Folk bruger alt for meget tid på nullermænd og for lidt på solskin, sommerfugle og is 😀

    1. Åh, hvor har du ret. Ja, ham Anonym har mange digte på samvittigheden. Da jeg ikke er meget for at skrive af, har jeg lige fundet digete på nettet. Jeg skriver dog kun halvdelen, resten må de så komme her over til dig og læse. Så kan de nyde dine herlige billeder også.
     Håber du ikke er alt for øm bagi og andre steder.

     1. 🙂 Faktisk ikke øm, men slap i betrækket og lidt ukoncentreret, så jeg gentager ikke i dag, selvom jeg egentlig ville se på træperler i den lokale hobbybiks. Fandt til gengæld ud af, at der kun er 800 m mere til byen end til foderstoffen, så det er ca. 5 min. ekstra hver vej med min fantastiske fart, det burde jeg kunne klare hvis ikke det stormer. Det var jo helt fantastisk ude i går, sol, vindstille og tilpas køligt så man ikke svedte tran (ret meget).

      I morgen skal jeg passe en puddelhvalp, det skal nok blive muntert.

 2. Unbelievable! It must be a message from above that I’m on the right track. Made my day! Thank you for sharing it, I think it’s brilliant.

  P.S. I think I’ll put a link to this poem, as I want people to stop wasting their time dusting.

   1. I love A.Einstein’s thought: “Coincidence is God’s way of remaining anonymous.” I feel that both of us were blessed with his attention today. Wonderful feeling! (Still smiling…)

Add a comment: